Thuis

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : QIANBANG
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 50000-100000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : < 10%

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

De BEVESTIGINGSMIDDELEN die van HEBEI YUETONG Co., Ltd vervaardigen wordt gevestigd in basis van de de bevestigingsmiddelenproductie van China de grootste-Het centrum van Yongnianbevestigingsmiddelen.

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Onze fabriek werd opgericht in 2010.We heeft verscheidene reeksen geavanceerd materiaal, goedkeurt geavanceerde moderne beheer en gebruikshoogte - kwaliteitsstaal om hoogte te veroorzaken - kwaliteitsproducten. De producten door binnenlands worden en naar Zuidoost-Azië en Europa en andere landen en regio's worden uitgevoerd verkocht die die. Onze producten winnen goede reputatie met binnenlandse en buitenlandse klanten.

 

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande machine, en een stevig verslag van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze jarenprestaties van de machine. Onze goede kwaliteitsproducten worden erkend en certified.ISO 9001 en Ce.

 

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Ons doel is eenvoudig: de beste bevestigingsmiddelen aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken goede prijs en hoog - kwaliteit, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

China HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële laser te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

Contactgegevens
HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

Contactpersoon: Aimee

Tel.: +86 1583201860

Fax: 86-310-6894258

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)