Thuis

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek werd opgericht in 1991.Our-bedrijf heeft twee fabrieken met gebied meer dan 2500 vierkante meters en heeft 3 productielijnen, schone workshops samen met het goed-gecontroleerde proces, brengt een goede steun aan de productkwaliteit. Wij hebben verscheidene reeksen geavanceerd materiaal, keuren geavanceerde moderne beheer en gebruikshoogte - kwaliteitsstaal goed om hoogte te veroorzaken - kwaliteitsproducten. De producten door binnenlands worden en naar Zuidoost-Azië en Europa en andere landen en regio's worden uitgevoerd verkocht die die. Onze producten winnen goede reputatie met binnenlandse en buitenlandse klanten.

   

   

  HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD fabriek productielijn 0HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD fabriek productielijn 1HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Met de deskundigen van de veteraaningenieur voor zelfbedieningsoplossingen, kunnen wij begrijpen volledig uw speciaal vereiste, zal ons juist ontwerpproces uw geld en tijd besparen. Ons gebouwd gebruik CAD/Pro-E die hulpmiddelen ontwerpen om u te helpen idee beëindigen, maakt dan prototype binnenshuis voor u vóór massaproduktie. Elk project vergt de evaluatie van twee hoofdmachinisten alvorens wordt verwerkt. Contacteer ons nu voor vrij overleg.

  Met ervaring op meer dan 3000 projecten, weten wij het hoe te om de juiste oplossing/het product voor te stellen om uw vraag te ontmoeten.

 • R & D

  Ons R&D-team wordt samengesteld uit ervaren ingenieurs die werkelijk begrijpen hoe te om standaard en douaneproducten te maken, minstens 70%-heeft de ingenieurs ervaring meer dan 8 jaar. Uitgerust met CNC het Buigen, CNC Turrent persmachine, Lasersnijmachine, hoge efficiënte lopende band, evenals veteraaningenieurs en softwareteam onder één dak, kunnen wij uw vereiste samenkomen om uw innovatieidee in waar te veranderen.

  QIANBANG heeft ERP, van PDM en CRM-technieken zodat productie beheerd en verschepen als uurwerk in werking dat wordt gesteld dat. U kunt gemakkelijk rusten wetend dat uw op maat gemaakte orde snel en precies zal worden gemaakt. Al deze maken internationale distributie eenvoudig. De producten en de oplossingen van Youpoo zijn populair in zowel binnenlands als wereldmarkten meer dan 100 landen, hoofdzakelijk in Amerika, Europa, Azië, Midden-Oosten en een sterke reputatie in deze industrie bereikt. De producten worden wijd gebruikt in Privé huis, Hotel, post, winkelcomplex, bank, school, het ziekenhuis, museum, theater, de bedrijfsbouw en enz.

Contactgegevens
HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

Contactpersoon: Aimee

Tel.: +86 1583201860

Fax: 86-310-6894258

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)